Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

İyi kalitede malzemelerin kullanımıyla üretilmiş prefabrik ev çok uzun yıllar güvenle kullanılabilir. Bu noktada dikkat edilmesi gereken konu prefabrik ev satın alırken malzeme kalitesinin sorgulanmasıdır.

Ruhsat süreci için istenilen mimari prepareı prefabrik ev satın aldığınız firmadan talep edebilirsiniz. Arsa sahibinden konut yaptırması betonarme evlere göre çok daha kolay olduğunu fark edeceksiniz. Prefabrik ev neyden yapılır?

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda 2 yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Ayrıca, bu evlerin enerji verimliliği ve çevre dostu yapısı da tercih sebepleri arasında yer almaktadır.

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Bir telefon kadar size yakın olan prefabrik hazır ev firmamızdan ücretsiz fiyat teklifi alarak başlayabilir veya aşağıdaki farklı program ve fiyat listesini inceleyebilir ve en güzel evi size sunabiliriz.

Very small houselar tekerlekli römorklu ruhsatlı ve plakalı olduğunda imar izni olmadan arsada ikamet edip elektrik ihtiyacını güneş paneli ile su ihtiyacını depo ile çözebilen yapılardır. Bunlarında fiyatları 139.900 tl den başlamaktadır.

Kullanıcıya hem yapım aşamasında hem prefabrik ev modelleri kullanım süresince daha ekonomik ve verimli şartlar sağlıyor.

Prefabrik yapılar ruhsatla ilgili olarak betonarme binalar gibi izne tabidir. Bağlı bulunduğunuz belediyeye veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı il müdürlüklerine başvurarak izin almanız gerekmektedir.

Prefabrik ev modelleri arasında tercih prefabrik ev yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biri de fiyat olmaktadır. Bizimle iletişime geçerek istediğiniz özelliklere sahip tek katlı prefabrik evlerin fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Kısa zamanda güvenli konut sahibi olma imkanı sunan prefabrik evlerin satın alma aşamalarını sizin için derledik;

Prefabrik evlerin kullanım ömrü thirty ila fifty yıl ortalamasında değişmektedir. Standart bakımları yapılan hazır evler çAlright daha uzun yıllar prefabrik ev fiyatları güvenle kullanılabilir.

Prefabrik evlerin betonarme yapılardan en büyük farkı hafif yapı prefabrik ev fiyatları olmasıdır. Depreme dayanıklı ve hızlı kurulan prefabrik evler aynı zamanda tüm iklim koşullarına uygun olarak inşa edilmektedir.

Yüksek ses ve ısı yalıtım performansına sahip prefabrik evler kış aylarında sıcacık iç mekana prefabrik ev sahiptir.

Report this wiki page